PRIEMYSEL: Samhwa Tech vytvorí v regióne Turice do 200 pracovných miest

Ekonomická redakcia TASR prosí odberateľov, aby si v správe "PRIEMYSEL: Samhwa Tech vytvorí v regióne Turice do 200 pracovných miest", vydanej dnes o 14.16 h, opravili headline "PRIEMYSEL: Samhwa Tech vytvorí v regióne Turice do 200 pracovných miest"Správne má byť: "PRIEMYSEL: Samhwa Tech vytvorí v regióne Turiec do 200 pracovných miest"Za chybu sa ospravedlňujeme!"PRIEMYSEL: Samhwa Tech vytvorí v regióne Turiec do 200 pracovných miest"Nové Zámky 28.

Ekonomická redakcia TASR prosí odberateľov, aby si v správe „PRIEMYSEL: Samhwa Tech vytvorí v regióne Turice do 200 pracovných miest“, vydanej dnes o 14.16 h, opravili headline „PRIEMYSEL: Samhwa Tech vytvorí v regióne Turice do 200 pracovných miest“Správne má byť: „PRIEMYSEL: Samhwa Tech vytvorí v regióne Turiec do 200 pracovných miest“
Za chybu sa ospravedlňujeme!
„PRIEMYSEL: Samhwa Tech vytvorí v regióne Turiec do 200 pracovných miest“Nové Zámky 28. apríla (TASR) – Minister hospodárstva SR Pavol Pavlis v stredu 29. apríla oficiálne oznámi príchod kórejského investora na Slovensko. Dodávateľ pre automobilový priemysel Samhwa Tech plánuje investovať v oblasti Turca 8,3 milióna eur. V novom závode vytvorí 180 až 200 nových pracovných miest. „Pred pol rokom som navštívil Kórejskú republiku s cieľom priniesť na Slovensko nových investorov. Táto investícia je jedným z výsledkov mojej návštevy,“ skonštatoval počas dnešnej pracovnej cesty v Osrame v Nových Zámkoch Pavlis.

Súvisiace články

Aktuálne správy