Depardieu vraj opúšťa Rusko, má pocit, že tam nepatrí

, Echo24 Foto: SITA

Informáciu o odchode francúzskeho herca z Ruska, kde pred dvoma rokmi z rúk Vladimíra Putina prevzal ruské občianstvo, na verejnosť vypustil ruský satirik a spisovateľ Viktor Šenderovič prostredníctvom svojho facebookového účtu.

"To bolo naozaj krátke priateľstvo s Putinom," uťahuje si poľský denník wPolityce z francúzskeho herca a komika Gerarda Depardieua. Ten v Rusku údajne rozpredáva svoj majetok a chystá sa odletieť do Belgicka. Údajne má pocit, že do Ruska nepatrí.

Krátky pobyt v Rusku Depardieua údajne usvedčil v tom, že je Francúzom oveľa viac, než čakal. Rozhodol sa preto opustiť svoj byt v ruskom Saransku a odletieť do Belgicka. Niektorí už ale špekulujú o tom, že herec krajinu opustil z čisto finančných dôvodov. Hodnota jeho majetku aj kvalita života totiž začali prudko klesať.

Rusko bolo hercovou ďalšou zastávkou na úteku pred vysokými daňami pre bohatých, ktoré sa zavádzajú vo Francúzsku. Zatiaľ nie je jasné, či sa herec vráti do belgickej dediny Nechin, kde pred rokmi žil spoločne s ďalšími Francúzmi, ktorí sa bránia plateniu vysokých daní alebo si nájde iný domov.

Súvisiace články

Aktuálne správy