Partners Group SK vlani s tržbami takmer 23 mil. eur

Podľa percentuálneho rozloženia dominovalo v podiele uzatvorených zmlúv životné poistenie

Spoločnosť Partners Group SK zaznamenala vlani medziročný produkčný nárast o 13,86 %. V minulom roku tak dosiahli tržby vrátane následných tržieb zo zaslúžených provízii hodnotu 22,9 mil. eur. Spolupracovníci spoločnosti uzatvorili podľa jej vyjadrení takmer 58 tisíc zmlúv. Podľa percentuálneho rozloženia dominovalo aj v roku 2014 v podiele uzatvorených zmlúv životné poistenie s 37,6-percentným podielom a predpísaným poistným vo výške 12,1 mil. eur.

 

Investície mali na zmluvách podiel 24,9 % a objem sprostredkovaných investícií predstavoval 71,6 mil. eur. Neživotné poistenie malo podiel 21,2 %. Z ďalších segmentov, v ktorých spoločnosť Partners Group SK poskytla klientom finančné služby, boli úvery s podielom 8,6 % a s objemom 257 mil. eur. Starobné dôchodkové sporenie bolo s podielom 4,4 %, stavebné sporenie tvorilo 2,6 % a doplnkové dôchodkové sporenie 0,7 %.

Spoločnosť Partners Group SK vznikla v roku 2007. Poskytuje finančné služby zamerané na dlhodobú správu osobných a rodinných financií. Finanční sprostredkovatelia spoločnosti zabezpečujú pre klientov analýzu osobných financií, prípravu a realizáciu finančného plánu ako aj dlhodobý servis na území celého Slovenska.

Súvisiace články

Aktuálne správy