Rezort dopravy chce dať na ochranu budov do 2,5 mil. eur

Ministerstvo dopravy vyberá vo verejnej súťaži poskytovateľa ochrannej a strážnej služby vo svojich troch administratívnych budovách v Bratislave a Topoľčanoch počas štyroch rokov.

Ministerstvo dopravy chce za ochrannú a strážnu službu vo svojich troch administratívnych budovách za štyri roky zaplatiť predbežne 2,5 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty. Ide o administratívno-technickú budovu, v ktorej má ministerstvo sídlo na Námestí slobody v Bratislave, ďalší administratívny objekt v hlavnom meste na Lamačskej ceste, kde sídli Štátny fond rozvoja bývania, a priemyselný areál v Topoľčanoch.

Poskytovateľa ochrannej a strážnej služby ministerstvo vyberá v bežiacej verejnej súťaži. Otváranie časti ponúk označených ako kritériá plánuje rezort v utorok 7. apríla a pri ich vyhodnocovaní bude rozhodovať najnižšia cena. Uchádzači mali za posledné tri roky dosiahnuť v uvedenej oblasti služieb celkový obrat najmenej 1,5 mil. eur. Poskytnuté služby v rokoch 2012 až 2014 majú mať spolu objem najmenej 2 mil. eur bez dane.

Súvisiace články

Aktuálne správy