Internetový predajca Alza robí nábor pracovníkov do logistického centra

Najväčší internetový predajca na Slovensku Alza.sk začal nábor pracovníkov pre logistické centrum neďaleko Bratislavy. Na slovenskom pracovnom trhu vytvorí ďalších 100 nových pracovných miest. Ide o vyše dvojnásobný nárast aktuálnych personálnych kapacít. V prvej fáze prijme približne polovicu z plánovaného počtu nových pracovníkov.
„Ponúkame pozície vhodné ako pre skúsených odborníkov a lídrov v oblasti logistiky, tak aj pre absolventov stredných škôl, ktorí majú záujem o prácu v odbore a radi by začali svoju kariéru v tomto najmodernejšom distribučnom centre vybavenom špičkovými technológiami. Logistika zažíva obrovský ‚boom‘. O kvalifikovaných a skúsených pracovníkov je tak na trhu núdza,“ uviedla PR manažérka Alzy Šárka Jakoubková.
Alza sa rozhodla pre mimoriadne investície do logistiky v súvislosti s pokračujúcim rastom záujmu zákazníkov o nákupy e-shope a expanziou na zahraničné trhy. „Našou dlhodobou stratégiou je ponúkať zákazníkom čo najväčšie množstvo ihneď dostupných položiek, ktoré sú na sklade a doručiť ich čo najrýchlejšie. Pretože sa aktuálne skladové kapacity ocitli na hranici svojich možností, vybudujeme na Slovensku najmodernejšie logistické centrum,“ doplnila Jakoubková.
Pokračovanie náboru je plánované približne na prelom roka. Mimoriadne posilnenie tímov plánuje ALZA aj počas sezóny. V areáli budú distribuované zákazky v rámci Slovenska, na Moravu a aj do okolitých štátov.

Súvisiace články

Aktuálne správy