Nadácia Pontis odovzdala ocenenia Via Bona Slovakia

Spoločnosti ALFA BIO a Accenture sa stali víťazmi hlavných cien Via Bona Slovakia za rok 2014. Nadácia Pontis, ktorá je každoročným organizátorom podujatia, odovzdala dnes večer v Bratislave ocenenia aj ďalším firmám a subjektom, ktoré dokazujú, že biznis na Slovensku sa dá robiť aj inak. Na odovzdávaní ocenení sa zúčastnil aj prezident SR Andrej Kiska.
Prestížne ocenenie Via Bona Slovakia sa udeľuje v 7 kategóriách za najinšpiratívnejšie projekty v oblasti firemnej filantropie a zodpovedného podnikania za uplynulý rok. Na ocenenie tento rok prijala 61 nominácií.
„Ide o projekty a prístupy firiem, ktoré sú niečím výnimočné, pomáhajú okolitej komunite, zamestnancom, berú ohľad na životné prostredie, alebo bojujú proti korupcii a riešia spoločensky náročné témy na Slovensku. V nadácii veríme, že príbehy víťazov môžu inšpirovať aj ostatné firmy,“ hovorí Lenka Surotchak, riaditeľka Nadácie Pontis. Mnohé z firiem totiž idú pri svojom podnikaní nad rámec svojich povinností a snažia sa byť prínosom pre svoje okolie.

Súvisiace články

Aktuálne správy