Vznikla appka, ktorá ponúkne zákony zadarmo

, Poradca podnikateľa

Portál zakonypreludi.sk oficiálne spustil svoju avizovanú mobilnú aplikáciu, ktorá ponúka aktuálne znenia zákonov aj s praktickými funkciami.

Aplikácia je úplne zadarmo a je dostupná používateľom platformy Android. V krátkom čase bude dostupná aj pre ďalšie platformy. „Zároveň nás teší jej dobročinný rozmer, keďže užívateľ neplatí. My však venujeme za každé stiahnutie 10 centov občianskemu združeniu Rozum a cit.” Povedal Ivan Vozár zo spoločnosti PP Poradca podnikateľa. 

Aplikácia neuľahčí prácu len profesionálom. „Spoločnosť považuje tento počin za prelom v informovanosti a právnom povedomí obyvateľov Slovenska. Neviete, ktoré miestne dane a poplatky sa Vás ako občana týkajú, môžete si overiť ich výšku, či výpočet priamo v telefóne. Neviete sa v bytovke so susedmi dohodnúť na využívaní spoločných priestorov, stačí si vziať mobilný telefón na domovú schôdzu” vysvetlil Ivan Vozár.

Všetky zákony sa v unikátnej aplikácii objavia takmer okamžite po zverejnení v zbierke zákonov pričom pochádzajú z verifikovaných zdrojov. K aplikácii nie je potrebná registrácia.

 

 

Súvisiace články

Aktuálne správy