JVC bude v Európe distribuovať kompletné riešenia slovenského Streamstaru

Slovenská technologická spoločnosť Streamstar a koncern JVC Professional rozšírili svoje strategické partnerstvo. Vďaka predaju riešení Streamstar prostredníctvom distribučnej siete JVC budú mať zákazníci po celej Európe prístup ku kompletným profesionálnym nástrojom pre živé vysielanie videa prostredníctvom internetu, od natočenia obsahu až po jeho distribúciu. Informoval o tom portál svgeurope.org.
Partnerstvo Streamstar s JVC sa začalo v auguste 2014. „Teší nás, že môžeme stavať na našej úspešnej spolupráci s JVC. Ako popredný poskytovateľ profesionálnej video streamingovej technológie podporujeme rýchlejšie a plynulejšie zverejňovanie pútavých živých udalostí na rôznych internetových platformách. S cieľom zlepšiť streamingový produkčný proces už dnes pracujeme na novom softvéri, ktorý do našich produktov vnesie viacero kamerových ovládacích prvkov,“ zhodnotil výkonný riaditeľ Streamstar Radoslav Tóth.
„Rozšírením ponuky našej distribučnej siete o kompletný rad živých streamingových riešení umožníme našim zákazníkom spojiť natáčanie s distribúciou, čím skutočne modernizujeme spôsob, akým pristupujú k živej produkcii. Plníme tak požiadavky na dodávanie vysoko kvalitného obsahu kedykoľvek a kdekoľvek,“ doplnil európsky produktový manažér JVC Professional Gustav Emrich.

Súvisiace články

Aktuálne správy