FerratumBank štartuje s flexi mikro pôžičkami

Máte málo peňazí na život? Výplata vám nepokryje ani základné potreby a nie to ešte zábavu? Potom je tu niečo nesprávne. Pokiaľ chcete zmenu, sústreďte sa práve teraz. Máme pre vás totiž niečo, čo vám pomôže vo vašej zložitej situácii. Poďte vyskúšať niečo nové a jedinečné s nami. Sme Ferratum a pomôžeme vám vyriešiť problémy vďaka peniazom.

Mikro pôžičky pre vaše potešenie

Ferratum sa špecializuje na malé a rýchle pôžičky. Poznáte ich možno aj pod názvom „ihneď“, „do 72 hodín“ či „mikro“. Služba má mnoho tvárí, no stále je rovnaká. Rieši problémy za veľkú škálu ľudí od mamičiek na materskej až po dôchodcov. Zaplatiť faktúry či nákupy vám odteraz pomôže aj jedna SMS.

Stačí, ak nám napíšete správu z mobilu alebo vyplníte online formulár na internete. Žiadosť máte vyplnenú za chvíľu a peniaze máte na účte už na druhý deň. Proces objednávania je neskutočne rýchly a vy budete mať vyriešené trable takmer ihneď. Bez osobných stretnutí a papierovania.

Požičajte si po novom

Náš starší model poskytovania pôžičiek je síce praktický, no my sme sa rozhodli ísť vám ešte viac v ústrety. Vďaka vašim otázkam a pripomienkam sme dokázali urobiť naše malé pôžičky viac flexibilné. Čo to v praxi znamená? To, že budete mať viac voľnosti.

Po novom si môžete požičať 30 až 350 eur a vrátiť ich môžete v termíne, ktorý si sami zvolíte. Každá pôžička sa totiž po novom naťahuje na 7 až 31 dní. Nikomu nemusíte vopred nahlásiť, kedy peniaze vrátite. Stačí, ak sa rozhodnete v priebehu času, ktorý má od teraz každý rovnaký. No nie je to super? Nemusíte sa tak zaťažovať sledovaním kalendára a budete si užívať slobodu. Veríme, že vám táto zmena pomôže ku kvalitnejšiemu životu a že Ferratum bude vaše číslo jedna aj naďalej.

Súvisiace články

Aktuálne správy