Nová vlna extra výhodných úverov pre podnikateľov!

, PR článok

Od roku 2013 získalo extra výhodný podnikateľský úver viac ako 1 750 slovenských podnikateľov, najmä vďaka podpore a záruke zo strany EÚ. Prvou bankou na slovenskom trhu, ktorá takéto úvery zaviedla, bola ČSOB. Získať výhodný podnikateľský úver s uvoľnenými podmienkami je však možné aj teraz, navyše so zľavou, preto nepremeškajte túto príležitosť!

Vďaka poskytnutej záruke od Európskej únie sú podnikateľské úvery od roku 2013 dostupnejšie pre širší okruh podnikateľov, pretože podmienky úverového hodnotenia sa uvoľnili v ich prospech. Svedčí o tom aj fakt, že ČSOB v počte poskytnutých podnikateľských úverov zaznamenala v porovnaní s rokom 2012 medziročný nárast až o 38 %.  ČSOB podporila slovenských podnikateľov, živnostníkov, ale tiež malé a stredné podniky poskytnutím takmer 2000 zvýhodnených podnikateľských úverov v celkovom objeme viac ako 58 mil. €. V týchto dňoch  môžu podnikatelia v ČSOB požiadať o dostupnejšie úvery na zveľadenie svojho podnikania opäť.

Strhnite úspech v biznise na svoju stranu aj vy! Inšpirujte sa príbehom úspešného podnikateľa Miroslava Jajcaya

 

 

Výhodnejšie podmienky podnikateľského úveru s podporou EÚ spočívajú v lepšej úrokovej sadzbe, ako aj vo vyššom úverovom limite v porovnaní so štandardnými typmi podnikateľských úverov. Finančné prostriedky z úveru je možné čerpať až do výšky 165 000 €.

Získanie úveru v ČSOB je pre podnikateľov rýchle a jednoduché. Podnikateľom žiadajúcim o tento úver stačí predložiť štandardné typy dokladov a následne sa výsledok posúdenia dozvedia spravidla do 2 dní. Súčasne majú podnikatelia možnosť realizovania bezplatných mimoriadnych splátok dvakrát ročne pri investičnom úvere.

Tí podnikatelia, ktorí o zvýhodnený úver požiadajú do 30.11.2014, získajú 50 % zľavu z poplatku za poskytnutie úveru. Navyše, podnikatelia získajú flexibilné možnosti splácania úveru podľa svojho výberu.

Viac informácií a zvýhodnených úveroch pre podnikateľov od ČSOB sa dozviete v ktorejkoľvek pobočke ČSOB, telefonicky na 0850 111 777 alebo na www.csob.sk.

 

Súvisiace články

Aktuálne správy