Česko-slovenský konzultačný deň bude v Hodoníne 14.10.2014

Sociálna poisťovňa a Česká správa sociálneho zabezpečenia už druhýkrát pripravujú pre svojich klientov Česko-slovenský konzultačný deň, ktorý sa uskutoční v Českej republike, v Hodoníne.
Na tomto podujatí môžu poistenci a poberatelia dôchodkových dávok, ktorí pracujú alebo pracovali v Slovenskej republike alebo v Českej republike a získali doby poistenia podľa právnych predpisov Českej republiky a Slovenskej republiky, pri osobných konzultáciách s odborníkmi oboch inštitúcií vyriešiť svoje dôchodkové záležitosti.
Česko-slovenský konzultačný deň sa uskutoční v utorok 14. októbra 2014 v Hodoníne, v budove OSSZ, Národní tř. 3200/38, v čase od 09.00 h do 12.00 h a od 13.00 h do 16.00 h. Záujemcovia o účasť sa môžu prihlásiť na českom telefónnom čísle +420 518 395 375 alebo e-mailom na adrese jana.prcikova@cssz.cz.
Pri dohodnutí termínu je potrebné okrem konkrétnej požiadavky, ktorá bude predmetom poradenstva, uviesť tiež relevantné osobné údaje – svoje meno, priezvisko, dátum a miesto narodenia a rodné číslo. V prípade, že ide o pozostalostnú dávku, je potrebné uviesť aj údaje o mŕtvom poistencovi. Účastníci konzultačného dňa by si nemali zabudnúť so sebou okrem osobných dokladov priniesť tiež podklady týkajúce sa ich dôchodkového poistenia.
TASR informoval Peter Višváder, hovorca Sociálnej poisťovne.

Súvisiace články

Aktuálne správy