Nezávislí makléri začali hlasovať v ankete o Najlepšiu poisťovňu

Súčasťou 9. ročník Fóra sprostredkovateľov poistenia SIBAF® (Slovak Insurance Broker and Agent Forum) 2014 bude aj vyhlasovanie výsledkov prestížnej ankety o najlepšiu poisťovňu v dvoch kategóriách – Najlepšie poisťovňa priemyslu a podnikateľov a Najlepšia poisťovňa vozidiel. Výsledky sú relevantné, pretože o víťazoch hlasujú nezávislí makléri podľa vopred stanovených kritérií. Hlasovanie sa už začalo a potrvá do 14. októbra. Výsledky budú vyhlásené na slávnostnom galavečere 9. ročníka konferencie SIBAF® 21. októbra 2014 v priestoroch NH Gate One Hotela v Bratislave.
Konferencia SIBAF® je priestorom na odbornú výmenu skúseností a podnetov súvisiacich s problematikou poisťovníctva. Každoročne sa na nej zúčastňujú okrem predstaviteľov poisťovní a sprostredkovateľov poistenia zo Slovenska a zahraničia, aj zástupcovia Národnej banky Slovenska, ministerstva financií, vedeckého, podnikateľského a právnického prostredia.
Na slávnostnom galavečere vyhlásia organizátori so Slovenskej asociácie sprostredkovateľov v poisťovníctve (SASP) a Slovenskej asociácie rizikového manažmentu (SARM) aj cenu aj Osobnosť SIBAF® 2014 za celoživotný prínos pre oblasť sektora poisťovníctva a tiež víťazov súťaže o Najlepšiu diplomovú prácu v oblasti poisťovníctva.

Súvisiace články

Aktuálne správy