Malá investícia – veľký prínos pre váš biznis

, PR článok

Efektívne riadenie, sledovanie nákladov, a kvalitné budovanie vzťahov so zákazníkmi sú základne atribúty dobre fungujúcej spoločnosti. Dosiahnuť tento stav je dlhodobý proces, ktorý potrebuje kvalitnú stratégiu, manažérske rozhodnutia a nato vhodné nástroje. Mnohé firmy vo svojej stratégii upriamili pozornosť na CRM riešenia, ktoré pomáhajú riadiť vzťahy so zákazníkmi a firemnú komunikáciu.

Sú CRM riešenia prínosom pre firmy?

Popri efektívnom riadení firemnej komunikácie a vzťahov so zákazníkmi šetria čas. Akákoľvek komunikácia s klientom sa ukladá a je neustále dostupná všetkým zamestnancom vo firme. Moderné CRM riešenia sú dnes v cloude, a preto zamestnanci, ktorí prichádzajú do styku s klientom, ich majú ihneď po ruke.

Popri kancelárskom balíku Microsoft Office 365, konferenčných nástrojoch, alebo aplikáciach na objednávanie si termínov, prináša Telekom, v aplikačnom obchode (www.aplikacnyobchod.sk), na trh dve nové CRM riešenia: DriveBizz a Resco Advantage.

Šikovná aplikácia DriveBizz zefektívňuje podnikanie

DriveBizz šetrí zákazníkom čas a ponúka jednoduché a prehľadné online prostredie so všetkými funkciami pre zvyšovanie predaja a zefektívnenie podnikania.

Aplikácia DriveBizz je univerzálna a využiteľná pre akúkoľvek spoločnosť. Užívatelia aplikácie automaticky využívajú všetky firemné kontakty a adresáre spolu s históriou aktivít, ktoré boli odkomunikované s ich klientom. Sami si manažujú prístupy a práva pre ostatných užívateľov. Pri voliteľných moduloch si môžu vybrať z bohatej ponuky zameranej na zvýšenie predaja prostredníctvom sledovania príležitostí, správy firemných dokumentov, tímov, zákaziek, servisu, marketingových aktivít a sledovania obchodných výsledkov. Intuitívne ovládanie aplikácie DriveBizz

 

Váš biznis vo vrecku vďaka Advantage CRM

Ak ste doteraz nenašli efektívny spôsob ako si ukladať firemné dáta a zobrať si ich v praktickej forme so sebou na cesty, Telekom vám v aplikačnom obchode ponúka zaujímavé CRM riešenie: Advantage CRM. Pomocou tejto aplikácie budete mať nonstop prístup k informáciám o svojich zákazníkoch, úlohách a obchodných príležitostiach kdekoľvek sa budete práve nachádzať.

Aplikácia Resco Advantage CRM je ideálny pomocník pre obchodníkov, realitných maklérov, servisných pracovníkov, finančných poradcov, kontrolórov a pre každého, kto potrebuje byť produktívny i mimo kancelárie. Je dostupná na smartfónoch i tabletoch s najrozšírenejšími operačnými systémami na trhu (iOS, Android, Windows Phone).

Prostredie Resco Advantage CRM

 

Súvisiace články

Aktuálne správy