Železničiari hľadajú dodávateľov na rekondičné pobyty za 1,91 mil. eur

Železničiari hľadajú dodávateľov rekondičných pobytov pre svojich zamestnancov na najbližšie tri až štyri roky. Celkovú cenu za ne odhadujú vo výške 1,91 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH).
Konkrétne nákladný dopravca Železničná spoločnosť Cargo (ZSSK Cargo) hľadá dodávateľa na rekondičné pobyty pre zamestnancov na roky 2014 až 2018. Má ísť o 14-dňové a 13-dňové pobyty, ktoré majú byť kompenzáciou sťažených pracovných podmienok pre ľudí pracujúcich vo firme a tiež prevenciou možného vzniku chorôb z povolania.
ZSSK Cargo odhaduje ich celkovú cenu na 1,06 milióna eur bez DPH a na zákazku už vyhlásilo súťaž. Tá je rozdelená do troch častí, ktoré sa týkajú pobytov zameraných napríklad na prevenciu chorôb obehového ústrojenstva, pohybového ústrojenstva či na prevenciu chorôb z povolania.
Záujemcovia môžu predkladať svoje ponuky do 26. septembra tohto roku. Kritériom pre výber víťaza bude najnižšia cena a v tendri sa použije elektronická aukcia. Zákazka nebude spolufinancovaná z eurofondov.
Súťaž na rekondičné pobyty pre svojich zamestnancov vyhlásil aj osobný dopravca Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK). Firma hľadá dodávateľa 14-dňových pobytov pre svojich pracovníkov v slovenských liečebných kúpeľoch. Pobyty majú byť na obdobie troch rokov a ZSSK odhaduje ich celkovú cenu vo výške 850.000 eur bez DPH.
Záujemcovia môžu predkladať svoje ponuky do 1. októbra tohto roku. Víťaz sa bude vyberať na základe ekonomicky najvýhodnejšej ponuky a tá sa bude posudzovať podľa viacerých kritérií. Napríklad celkovej ceny za pobyt, poskytnutých procedúr, ubytovania či bezplatnej dopravy zo železničnej stanice do miesta pobytu alebo vybavenia izby. V tendri sa nepoužije elektronická aukcia.

Súvisiace články

Aktuálne správy