OPRAVA – ENERGETIKA: Transpetrol uspel v ďalšom súdnom…

Podľa §7 zákona č. 167/2008 Z. z. o periodickej tlači a agentúrnom spravodajstve agentúra SITA uverejňuje opravu správy, ktorú vydala 15.

Podľa §7 zákona č. 167/2008 Z. z. o periodickej tlači a agentúrnom spravodajstve agentúra SITA uverejňuje opravu správy, ktorú vydala 15. júla o 11:35 pod názvom ENERGETIKA: Transpetrol uspel v ďalšom súdnom rozhodnutí v ČR:

V našom agentúrnom spravodajstve zo dňa 15.07.2014 o 12:29 sme zverejnili na webovej stránke (WEBNOVINY) článok pod názvom "Transpetrol dosiahol ďalší úspech v spore o balík akcií", v ktorom sme uverejnili o Mgr. Ing. Mgr. Ignácovi Ilčišinovi, advokátovi, nepravdivé, neoverené a pravdu skresľujúce informácie v tom, že sme uviedli, že spoločnosť CZ PAP s.r.o. je napojená na podnikateľa Ignáca Ilčišina a od Transpetrolu sa snaží vymôcť takmer 13 miliónov Eur na základe sporu o 34 percent akcií Transpetrolu, ktoré si nárokoval Ilčišin v spore od mája 1995 a že v roku 2009 Krajský súd v Žiline rozhodol, že 34-percentný balík akcií nikdy nevlastnili podnikatelia okolo Ilčišina.
Pravdivé informácie sú také, že Mgr. Ing. Mgr. Ignác Ilčišin, advokát, nie je napojený a ani kapitálovo a finančne prepojený so spoločnosťou CZ PAP s.r.o., nikdy si v spore nenárokoval 34 percent akcií voči spoločnosti Transpetrol a takýto spor ani nezačal a nie je jeho účastníkom a tieto akcie si ani v žiadnom inom spore nenárokoval voči štátu a ani nikdy nevlastnil a ani netvrdil, že je ich vlastníkom. Neexistuje fakticky a právne žiaden právoplatný rozsudok, na základe ktorého by Krajský súd v Žiline rozhodol, že 34-percentný balík akcií nikdy nevlastnili podnikatelia okolo Ilčišina.

Mgr. Ing. Mgr. Ignác Ilčišin

 

Súvisiace články

Aktuálne správy