Firma Home Credit otvára na Slovensku vlastné pobočky

Jedno centrum je v Košiciach a druhú pobočku práve otvárajú v Bratislave, plánovaná je aj pobočka v Žiline

Spoločnosť Home Credit Slovakia, ktorá poskytuje nebankové úvery, otvára finančné centrá v Bratislave a Košiciach. Ako ďalej firma uviedla, pobočku plánuje otvoriť aj v Žiline. Doposiaľ nemala svoje vlastné pobočky a k produktom sa klienti mohli dostať v partnerských predajniach alebo virtuálnou cestou cez telefón či internet.

Podľa vyjadrení firmy Home Credit množstvo spoločností prevádza svoje aktivity na internet a svojich kamenných pobočiek sa radšej zbavuje. „Pre nás platí pravý opak. Aby sme mohli budovať a udržiavať dobrý vzťah s našimi klientmi, je potrebné sa aj osobne stretávať. Nie všetci chcú neosobné prostredie internetu, dávajú radšej prednosť osobnému kontaktu,“ zdôvodnil otvorenie pobočiek obchodný riaditeľ spoločnosti Home Credit Luděk Jírů.

Poskytovateľ spotrebiteľského financovania na Slovensku, spoločnosť Home Credit Slovakia, vznikol v roku 1999. Firma ponúka širokú škálu úverových produktov, a to pôžičky na mieste predaja, auto úvery, hotovostné pôžičky, kreditné karty a revolvingové pôžičky. V roku 2013 poskytla úvery v celkovej výške 203 mil. eur. Spoločnosť je členom skupiny Home Credit.

Súvisiace články

Aktuálne správy