Ak leto, tak festival: Aj na vstupenkách sa dá ušetriť

, predpredaj Foto: SITA;YT

Vyber si ten svoj v predpredaji a ušetri na vstupnom.

Letná festivalová sezóna je už na Slovensku v plnom prúde. Ten najväčší sa odohrá už tento týždeň, ale ak vám vyhovuje viac komornejšia atmosféra, alebo úplne iný line up, dávame vám do pozornosti podujatia, ktoré sa rozhodne oplatí navštíviť. Navyše vstupenky cez predpredaj.sk si kúpite lacnejšie než priamo na mieste.

Fun rádio Dohoda
19. júl 2014 Bojnice, Plážové kúpalisko
2. august 2014 Malacky, Zámocký park
16. august 2014 Poprad, pri AquaCity

Už po šiestykrát prináša Fun rádio obľúbenú sériu najväčších letných žúrov. Na pódiu sa predstaví žijúca legenda Richard Müller, ale aj kultoví „Polemici“ a ich ska/reagge muzička a zaručene sa vybláznite pri vystúpení obľúbenej festivalovej kapely Helenine oči. Tešiť sa môžete aj na skupinu HEX a jej aktuálny hit Keď sme sami. Svoje zastúpenie budú mať aj hviezdy hip-hopu šaman Majk Spirit, EGO či AMO & Band. Premiérovo na Fun rádio Dohode vystúpi hip-hopová formácia 4D v zložení Čistychov, DNA, Mišo Biely a G-Bod. Po prvý krát si pódium príde vyskúšať bláznivá skupina BijouTerrier a keďže za spomínanou kapelou stojí jej patrón Kuko z Horkýže Sliže, o zábavu bude určite postarané. Nežnejšie pohlavie zastúpia dve speváčky, Celeste Buckingham a éterická Katka Knechtová. Najbližšie Fun rádio Dohoda zavíta do Bojníc, konkrétne do príjemného prostredia plážového kúpaliska. Potom to bude žúr ešte v Malackách a Poprade. Fun rádio Dohoda začína vždy o 14:00 hodine, areál sa otvára už o 12:00 hodine. Vstupné 9,90 eura.

Cibula Fest 24.7. – 26.7. 2014
Letisko Holíč, 908 51 Holíč

Najväčší česko – slovenský multižánrový festival chce oživiť tento ročník svetovou hudobnou legendou. Na letisku v Holíči sa tak v sobotu 26. júla predstaví legendárny Alphaville, ktorý je na hudobnej scéne už viac ako 30 rokov a šou. Ak je pre vás produkcia Alphavillu už príliš retro, v zastrešenej aréne vystúpia poprední DJs“ a Raperi. Festival ponúkne i mnoho ďalších zábavných aktivít a atrakcií, takže si tu nájde svoje miesto doslova každý. Okrem toho na troch pódiách vystúpia napríklad Tři sestry, Slobodná Európa, Chinaski, Inekafe, Polemic, alebo No Name. Ak by ste sa chceli dostať do priameho kontaktu s účinkujúcimi, ponúka organizátor okrem trojdňovej vstupenky za 30 eur (na bráne 40) tzv. VIP GOLD , v ktorej je parkovanie priamo pri bráne zdarma, vstup bez čakania, voľný prístup do Back stage-u, nápojový bar a občerstvenie zdarma. Za tento nadštandard dáte za tri dni 90 eur.

Žákovic open 25.7. – 26.7. 2014
Penzión Žákovic, Trenčianske Bohuslavice

Tento rok to bude už 14. ročník hudobného festivalu s rodinnou atmosférou sľubuje počas dvoch dní špičku slovenskej a českej hudobnej scény. Okrem stálic festivalu uvidíte aj Midi Lidi, Korben Dallas, Billy Barman, či Talkshow. Jednodňový lístok na sobotu stojí 15 eur, oba dni sú za „dvacku“.

Terchovský budzogáň 1.-2. 8. 2014
Amfiteáter Nad Bôrami, Terchová

Získal si vás ten kovový kráľ, heavy metal? Tie najlepšie gitarové riffy odznejú na 12. ročníku rockového festivalu Terchovský budzogáň. Vlani mu počasie neprialo, niektorí účinkujúci sa na pódium ani nedostali. O reparát sa začiatkom augusta pokúsi Tublatanka aj headliner podujatia Biohazard. Dvojdňová vstupenka stojí  20 eur, tí, čo chcú v Terchovej zostať počas celého podujatia, si za strážený stanový tábor s hygienickými zariadeniami priplatia za stan 5 eur a za auto dve.


 

Rock pod kameňom 7.8.- 9.8. 2014
RO Rybníky, Amfiteáter

Po Terchovej sa tisícky slovenských rockerov presťahujú na 2 dni do Sniny. Východoslovenská mekka rockerov predstaví už 12 ročník festivalu pod Sninským kameňom. "Po veľkom úspechu, ktorý mal vlani na našom festivale projekt Avantasia, sme chceli aj tento rok pozvať aspoň lídra projektu, speváka Tobiasa Sammeta. Podarilo sa, prijal pozvanie so svojou kapelou Edguy," vysvetľuje na margo voľby hlavných hviezd svojho rockového festivalu jeho autor a dlhoročný organizátor Marián Križánek. Svoju koncertnú premiéru na festivale budú mať toto leto kapely Amaranthe a Bonfire. V rámci zahraničnému line-upu vystúpia aj Pretty Maids. Klasickú českú rockovú hudobnú scénu zastúpia Olympic a Wanastowi Vjecy a David Koller so skupinou. O domáci hudobný support sa postarajú Inekafe, Karpina, či Slobodná Európa. Jednodňová vstupenka stojí 15 eur a platí na ktorýkoľvek deň, permanentka na celé podujatie vyjde 22 eur.

Lodenica 28.8. – 30.8. 2014
Auto camping Lodenica, Reakreačná ul. 3, Piešťany

Posledný augustový víkend už tradične patrí rodinnému festivalu plného skvelej hudby a dobrej nálady. Kemping Lodenica v Piešťanoch v tomto čase patrí najväčšiemu podujatiu zameranému na country, folk, blue grass a trampskú hudby. Účasť potvrdili Čechomor, Tomáš Klus, Franta Nedvěd, Cigánski Diabli, Grasshopers, Kamelot, Allan Mikušek, Bukasový Masív, Slniečko, Belasí a mnohí ďalší.

Aj tento rok sú okrem koncertného programu pripravené aj štýlové sprievodné akcie, napríklad westernové scénky, indianské teepee, jazda na koni a škola country tancov. Športuchtiví sa môžu zapísať na turnaje v plážovom volejbale a vodnom futbale. V tvorivých dielňach si vyskúšate prácu na hrnčiarskom kruhu, háčkovanie ,alebo rytie do skla. Chystá sa aj fotovýstava o prírode, premietanie filmov o prírode a prednášky o prírode.

Cena permanentky na mieste je 22 eur, cez predpredaj.sk  ju získate za 19. VIP vstupenky sú k dispozícií za 40 eur.

Súvisiace články

Aktuálne správy