Mimoriadne výhodné úvery pre podnikateľov sú späť!

, PR článok

Viac ako 1 200 podnikateľov získalo v minulom roku mimoriadne výhodný podnikateľský úver, a to vďaka podpore a záruke zo strany Európskej únie. Prvou bankou na slovenskom trhu, ktorá takéto úvery zaviedla, bola ČSOB. Ponuka získať podnikateľský úver s uvoľnenými podmienkami pre živnostníkov a malé firmy prichádza v týchto dňoch opäť.

Vďaka poskytnutej záruke od Európskej únie boli podnikateľské úvery v roku 2013 dostupnejšie pre širší okruh podnikateľov, pretože sa uvoľnili podmienky úverového hodnotenia v ich prospech. V predchádzajúcom roku podporila ČSOB živnostníkov, ale tiež malé a stredné podniky poskytnutím zvýhodnených podnikateľských úverov v celkovom objeme viac ako 37 mil. €. Od apríla tohto roka môžu podnikatelia v ČSOB požiadať o dostupnejšie úvery na zveľadenie svojho podnikania znovu.

Výhodnejšie podmienky spočívajú v lepšej úrokovej sadzbe, ako aj vo vyššom úverovom limite v porovnaní so štandardnými typmi podnikateľských úverov. Finančné prostriedky z úveru je možné čerpať až do výšky 165 000 €.

Získanie úveru v ČSOB je pre podnikateľov rýchle a jednoduché. Podnikateľom žiadajúcim o tento úver stačí predložiť štandardné typy dokladov a následne sa výsledok posúdenia dozvedia spravidla do 2 dní. Súčasne podnikateľom pribudla možnosť realizovania bezplatných mimoriadnych splátok dvakrát ročne pri investičnom úvere.

Tí podnikatelia, ktorí o zvýhodnený úver požiadajú do 20.6.2014, získajú 50 % zľavu z poplatku za poskytnutie úveru.

Navyše, ak si podnikateľ v ČSOB otvorí aj podnikateľský účet, prvé 3 mesiace ho bude využívať bez poplatku. V prípade, že si otvorí aj osobný balík služieb, neplatí prislúchajúci poplatok po celú dobu 6 mesiacov.

Viac informácií o zvýhodnených úveroch pre podnikateľov od ČSOB sa dozviete v ktorejkoľvek pobočke ČSOB, telefonicky na 0850 111 777 alebo na www.csob.sk.

Súvisiace články

Aktuálne správy