Poisťovňa Aegon ponúka online poistenie bývania

, PR článok

Výhodou tohto typu uzatvorenia poistnej zmluvy je predovšetkým jeho časová nenáročnosť a okamžitá dostupnosť. Klient uzatvára poistnú zmluvu z pohodlia domova prostredníctvom jednoduchého online formulára.

Aegon prichádza s novou službou online poistenia bývania. Prostredníctvom internetovej stránky www.aegondirect.sk si teraz každý záujemca môže uzavrieť poistnú zmluvu k svojej nehnuteľnosti a domácnosti.

V prvom kroku uvedie klient plochu nehnuteľnosti (v metroch štvorcových) a jej geografickú polohu. Na základe uvedených dát sa vypočíta poistná suma v troch rôznych variantoch, líšiacich sa poistným krytím.

Záujemca o poistenie si sám vyberie, či má záujem o základné poistné krytie svojej domácnosti alebo komplexnú nadštandardnú ochranu svojho domova. Podľa vlastných preferencií je možné upraviť i požadovanú výšku poistnej sumy. Klient následne uvedie zmluvné údaje – o nehnuteľnosti a o svojej osobe.

V poslednom kroku si zvolí spôsob platby. Vybrať si môže zo širokej ponuky možností – medzi online platbou prostredníctvom najväčších slovenských bánk, platbou bankovými kartami alebo s pomocou mobilného telefónu, ktorý využíva bankové aplikácie. V prípade záujmu o vinkuláciu je k dispozícii vopred vyplnený formulár so zmluvnými údajmi.

Zákazník dostane poistnú zmluvu e-mailom ihneď po potvrdení formulára, spolu so Všeobecnými poistnými podmienkami. Poistná doba začína plynúť od dátumu pripísania platby na účet poisťovne. 

Pre všetkých klientov, ktorí uzatvoria poistnú zmluvu do konca mája tohto roku,  pripravil Aegon špeciálny darček – multifunkčné hodiny s digitálnym teplomerom. 

Branislav Buštík, obchodný riaditeľ poisťovne Aegon na Slovensku, k novej forme online predaja: „Teší nás, že môžeme našim klientom poskytnúť väčší komfort a pohodlie pri uzatváraní poistných zmlúv. Sme si vedomí, že pre dnešných moderných ľudí je hlavnou devízou ich čas. Čas, ktorý doteraz museli venovať osobnej návšteve pri podpise zmluvy, sme zmenili na čas určený pre rodinu a záľuby. Online kalkulačku poistnej sumy môžu takisto využiť všetci zákazníci, ktorí si chcú porovnať výšku našej ponuky so svojou aktuálnou zmluvou. Naším cieľom je komunikovať jasne, otvorene a hlavne jednoducho.“   

 

Výhody poistenia v Aegone:

•             Produkt ocenený ako OBJAV ROKA 2010 v súťaži Zlatá minca

•             Široké krytie poistných rizík

•             Poistenie vedľajších budov a drobných stavieb na mieste poistenia už v cene

•             Predĺženie záruky na domáce spotrebiče až na 4 roky

•             Poistenie straty alebo odcudzenia dokladov

•             Skrat elektromotora

•             Voliteľné pripoistenie skla

•             Poistenie zodpovednosti za škodu

•             Výhodné voliteľné úrazové poistenie pre všetkých členov domácnosti

•             Nonstop asistenčné služby v havarijných prípadoch

•             Zľava až do výšky 50 %

 

Súvisiace články

Aktuálne správy