Gabčíkovo chce dobudovať kanalizáciu predbežne za 4,5 mil. eur

Obec Gabčíkovo vyhlásila výzvu na predkladanie ponúk pre dobudovanie kanalizačnej siete. Stavebné práce plánované na dvanásť mesiacov majú byť financované aj z peňazí Európskej únie v rámci Operačného programu Životné prostredie.

Obec Gabčíkovo v okrese Dunajská Streda plánuje dobudovať kanalizačnú sieť za predpokladanú cenu 4,46 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Súčasťou stavebných prác plánovaných na dvanásť mesiacov je vybudovanie kanalizačných stôk, prečerpávacích staníc s výtlakmi a prípojok k jednotlivým nehnuteľnostiam. Projekt chce obec financovať s využitím peňazí Európskej únie v rámci Operačného programu Životné prostredie, cez prioritnú os Integrovaná ochrana a racionálne využívanie vôd.

Ako vyplýva z výzvy na predkladanie ponúk zverejnenej vo Vestníku verejného obstarávania, lehota na predkladanie ponúk je 12. mája a na ich otváranie 23. mája. Rozhodovať bude ekonomicky najvýhodnejšia ponuka na základe dvoch kritérií, pričom celková cena zákazky má relatívnu váhu 85 % a lehota výstavby 15 %. O zhotoviteľovi prác má rozhodnúť následná elektronická aukcia.

Súvisiace články

Aktuálne správy