Tržby Partners Group SK vlani presiahli 22 mil. eur

Spoločnosť Partners Group SK dosiahla v minulom roku tržby v objeme viac ako 22 mil. eur. V medziročnom porovnaní vzrástli takmer o 25 %. Firma zároveň vlani sprostredkovala uzavretie takmer 62 tis. zmlúv. Rok pred tým to bolo vyše 66 tis. zmlúv. Z jednotlivých produktov dominovalo životné poistenie s 37,1-percentným podielom na celkovom objeme zmlúv, pričom predpísané poistné na ňom predstavovalo sumu 15,3 mil. eur.

Oblasť investícií dosiahla podiel 22,9 % na celkovom objeme zmlúv, pričom sprostredkované investície boli za 48 mil. eur. Neživotné poistenie malo podiel 19,6 % na objeme zmlúv a predpísané ročné poistné bolo 1 mil. eur. Ďalšími segmentmi, ktoré zaujali miesto v portfóliách klientov, sú stavebné sporenie s viac ako 8-percentným podielom v celkovom objeme 26 mil. eur, úvery s podielom 7,4 % na objeme zmlúv pri celkovej výške 231,6 mil. eur sprostredkovaných úverov klientom. Ďalej to boli vklady s podielom 4 % a 0,5 % z celkového objemu zmlúv pripadlo na doplnkové dôchodkové sporenie.

Firma Partners Group SK vznikla v roku 2007. Poskytuje finančné poradenstvo v oblastiach životného a neživotného poistenia, dôchodkového poistenia, podielových fondov, sporenia či úverov. Poskytuje služby zamerané na dlhodobú správu osobných a rodinných financií.

Súvisiace články

Aktuálne správy