Miliardár Soros nedrží svoje sľuby: Nadávky aj fackovanie ako z telenovely!

, nydailynews Foto:SITA,,flickr

Miliardár sľúbil svojej bývalej priateľke, herečke známej predovšetkým z nekonečných seriálov, dom. Po skončení vzťahu však na svoj sľub akosi zabudol a dar dostal nového adresáta.

Adriana Ferreyr na súde stratila sebaovládanie a fyzicky napadla nielen miliardára Sorosa, ale aj jeho advokáta, píše New York Daily News. 30 ročná hviezda juhoamerických seriálov požaduje súdnou cestou od Sorosa niekoľo miliónov dolárov. Podľa žaloby 83 ročný Soros nesplnil svoje sľuby, v dôsledku čoho herečku zasiahla nadmerná citová trauma.

Ferreyr sa „vytočila“ na upozornenie súdu, že svoje svedectvo nesmie zaznamenávať na kameru. Jej hnev najskôr smeroval na vlastného právnika Williama Beslowa. Keď sa dozvedela, že výpoveď nemôže nakrúcať, udrela ho do pleca a zabuchla za sebou dvere súdnej siene.

Neskôr, počas prestávky, udrela Sorosa do hlavy a strhla mu z hlavy slúchadlá, ktoré mal Soros kvôli tomu, aby lepšie počul čo sa v súdnej sieni deje. Aj by ho prefackala, ak by Sorosov kalifornský právnik nezasiahol včas. Ferreyrovej hnev sa tak obrátil na neho. Zrazila mu okuliare a chcela ich na zemi rozšliapať. Do incidentu sa zaplietol aj Sorosov asistent Jose Santos, dostal po tvári aj kopanec do píšťaly. Nadávky ako “A–h-le! You piece of s–t!” sa ušli aj investičnému guru, cestou Ferreyrovrej na toaletu. Ďalší Sorosov prominentný právnik na svoju adresu počul z úst Ferreyrovej len toľko, že "pôjde dolu".

Herečka zažalovala George Sorosa v čase, keď napriek svojmu sľubu daroval nehnuteľnosť v hodnote 1,9 milióna dolárov nie jej, ale svojej aktuálnej manželke Tamiko Boltonovej.

Pozrite si Ferreyrovú ešte ako nádejnú mladú herečku.

 

Súvisiace články

Aktuálne správy