Striebro obchodované v dolárovom rozmedzí

Podobne ako zlato, aj striebro sa aktuálne hľadá a smeruje raz hore a potom dolu. Výsledkom je uzučké obchodné pásmo v rozmedzí medzi 19 a 20 USD za trójsku uncu, čo predstavuje 8 % potenciál od jednej úrovne k druhej.Momentálne sa zdá, že striebro opäť otestuje úroveň 20 USD, ktorá tvorí silnú rezistenciu a je tam naukladaných mnoho predajných objednávok.

Podobne ako zlato, aj striebro sa aktuálne hľadá a smeruje raz hore a potom dolu. Výsledkom je uzučké obchodné pásmo v rozmedzí medzi 19 a 20 USD za trójsku uncu, čo predstavuje 8 % potenciál od jednej úrovne k druhej.

Momentálne sa zdá, že striebro opäť otestuje úroveň 20 USD, ktorá tvorí silnú rezistenciu a je tam naukladaných mnoho predajných objednávok. Tie za posledné mesiace stále schladili býči optimizmus a striebro zletelo k 19 USD.

Podobnú situáciu vidíme taktiež na spodku aktuálneho obchodného kanála, kedy je spomínaná úroveň veľmi silným supportom. Avšak medvedím obchodníkom sa nedarí zlomiť ju už vyše polroka. Naposledy sa to ako tak podarilo v letných mesiacoch, no posledná bašta býkov odvtedy so železnou pravidelnosťou odoláva.

Aj preto je scenár na najbližšie dni akiste jasný. Otestovanie 20 USD a zajtrajší odraz smerom k 19 USD. Prerazenie 20 asi nie je momentálne aktuálne, nakoľko na trhu dominuje jen a risk-off sentiment. Zaujímavé by ale mohli byť pohyby, keby sme aktuálne narážali na 19 dolárov.

Source: Bloomberg

Súvisiace články

Aktuálne správy