Úspešný obchodník Ludvík Turek sa živí na finančných trhoch už 15 rokov. Teraz vám zdarma ukáže ako!

Už Vás nudia semináre a webináre o obchodovaní na finančných trhoch bez praktických živých ukážok? Tak práve pre Vás je tu novinka!

Živé obchodovanie s profesionálnym obchodníkom Ludvíkom Turkom, ktorý sa obchodovaním na finančných trhoch živí už 15 rokov. Ten bude na viacerých seminároch predvádzať stratégie, ktoré sám pri obchodovaní používa, a to na vlastnom účte s vlastnými peniazmi. Na rozdiel od drvivej väčšiny seminárov, kde sú stratégie prezentované buď len teoretickou formou, alebo na demo-účtoch bez rizika straty vlastných prostriedkov, budú mať teda účastníci seminárov možnosť nahliadnuť aj do toho najdôležitejšieho aspektu obchodovania – psychológie obchodníka. Naživo budú môcť zahliadnuť, ako sa vyrovnáva so stratami, akú maximálnu stratu je ochotní akceptovať, a naopak pri akých ziskoch vystupuje z pozície. A to všetko úplne zadarmo!

Krátky rozhovor s Ludvíkom Turkom o obchodovaní na finančných trhoch:

Živé obchodovanie Ludvíka Turka bude moderovať ďalší profesionálny obchodník Roman Dvořák, ktorý taktiež účastníkov obohatí svojimi skúsenosťami. Tieto semináre na Slovensku sa uskutočnia 11.9 v Bratislave a 12.9 v Prešove a prináša vám ich X-Trade Brokers. Možnosť prihlásiť sa a získať viac informácií máte na stránkach spoločnosti. Tieto semináre sú však len začiatkom, nadväzovať na nich bude vzdelávací cyklus s ďalšími seminármi a webinármi, v rámci ktorých budú predstavované ďalšie stratégie a ukazované nové príležitosti na odnesenie si zisku z burzy.

Súvisiace články

Aktuálne správy