Nominovali IT osobnosť, firmu a projekt roka 2012

V kategórii IT firma roka 2010 sa do užšej nominácie dostali ESET, spol. s r. o., PosAm, spol. s r. o., RWE IT Slovakia s.r.o., Softec, s.r.o. a Sygic a.s.

IT Asociácia Slovenska v spolupráci s ďalšími subjektmi už po dvanástykrát nominovala ašpirantov na IT osobnosť, firmu a projekt roka 2012. V kategórii IT firma roka 2012 sa do užšej nominácie dostali ESET, spol. s r. o., PosAm, spol. s r. o., RWE IT Slovakia s.r.o., Softec, s.r.o. a Sygic a.s.

Na IT projekt roka 2012 ašpirujú darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk neziskovej organizácie 4people, Hra milión, ktorú do súťaže prihlásila spoločnosť Tempest, či Informačný systém služieb zamestnanosti firmy Atos IT Solutions and Services. O ocenenie bude súťažiť aj projekt Mesto v mobile spoločnosti Datalan a Inteligentný dopravný systém v meste Trnava (PIDS), ktorý do súťaže prihlásila firma Asseco Central Europe.

V kategórii IT osobnosť roka 2012 sa do užšej nominácie dostali výkonný riaditeľ Softec Group Aleš Mičovský, riaditeľ úseku informačných systémov a sietí firmy Orange Slovensko Ivan Golian a profesor a bývalý dekan Fakulty informatiky a informačných technológií Slovenskej technickej univerzity Bratislava Ľudovít Molnár. Medzi nominantami sa nachádzajú aj generálny riaditeľ Cisco Slovensko Marcel Rebroš a generálny riaditeľ spoločnosti WebSupport Michal Truban. Výsledky budú vyhlásené 27. septembra na slávnostnom podujatí IT Gala.

Cenu IT osobnosť roka vlani získal generálny riaditeľ spoločnosti Eset Richard Marko. Najvýznamnejším IT projektom roka 2011 bol Elektronický strážca seniorov od spoločnosti YMS. V kategórii IT firma roka 2011 sa víťazom stala spoločnosť T-Systems Slovakia so sídlom v Košiciach.

Súvisiace články

Aktuálne správy