ING Bank ukončila v Česku a na Slovensku lízingové služby

ING Lease bude naďalej pokračovať v správe svojho zostávajúceho portfólia a dodrží všetky existujúce záväzky vyplývajúce z uzatvorených zmlúv.

ING Bank sa rozhodla ukončiť poskytovanie lízingových služieb prostredníctvom ING Lease v Českej a Slovenskej republike. Banka sa pre ukončenie poskytovania týchto služieb rozhodla podľa zverejnených informácií na základe strategickej analýzy. „ING Lease bude napriek tomu naďalej pokračovať v správe svojho zostávajúceho portfólia a dodrží všetky existujúce záväzky vyplývajúce z uzatvorených zmlúv,“ informovala spoločnosť.

V oblasti korporátneho a retailového bankovníctva sa rozsah služieb ING Bank v Českej republike a na Slovensku nemení. V týchto krajinách bude ING Bank aj naďalej poskytovať služby a všetky ostatné produkty, ktoré ponúkala doteraz.

ING Bank N.V., pobočka zahraničnej banky, pôsobiaca na Slovensku je súčasťou holandskej skupiny ING Bank. Na Slovensku začala činnosť v roku 1992. Jej hlavnými aktivitami sú poskytovanie bankových operácií, obchodovanie s cennými papiermi a služby investičného bankovníctva spoločnostiam prevažne so sídlom v SR.

Súvisiace články

Aktuálne správy