Spoločnosť Zepter zvýšila na Slovensku obrat o 26 percent

Bratislava 27. apríla (TASR) – Firma Zepter je zapísaná v podvedomí slovenských spotrebiteľov ako spoločnosť vyrábajúca a predávajúca hrnce či domáce spotrebiče, avšak na trhu si už získala postavenie aj v ponuke lekárskych prístrojov či kozmetiky.
Spoločnosť bola založená vo Švajčiarsku a v Slovenskej republike pôsobí 20 rokov. „Aj napriek kríze sa firme na Slovensku v prvom kvartáli tohto roku podarilo medziročne zvýšiť obrat o 26 percent, čo v celkovom vyjadrení predstavuje vyše 2,7 milióna eur. Spolupracujeme s okolo 700 zástupcami firmy po celom Slovensku, ktorí pracujú na báze živností. Špičkoví pracovníci dosahujú zárobok vyše 1000 eur mesačne,“ uviedol na štvrtkovom (26.4.) slávnostnom otvorení reprezentačnej predajne a bratislavského sídla spoločnosti na Karadičovej ulici generálny riaditeľ Zepter pre ČR a SR Michal Jílek.
Špeciálne varné systémy od tejto spoločnosti sú zárukou zdravého stravovania. „Okrem zdravej a podstatne rýchlejšej prípravy jedla šetria spotrebu energie až o 60 percent,“ doplnil Jílek. Dodal, že spoločnosť stále ponúka zaujímavé pracovné príležitosti pre absolventov stredných alebo vysokých škôl, ktorí majú problém s uplatnením sa na trhu práce po ukončení štúdia.

Súvisiace články

Aktuálne správy