Fakultu zdravotníctva Banská Bystrica zrekonštruujú

Predpokladaná cena je takmer 2,4 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty. Modernizácia a dostavba polyfunkčného objektu sa bude hradiť z prostriedkov štátneho rozpočtu, štrukturálnych fondov Európskej únie, ako aj rozpočtu verejného obstarávateľa.

Budovu Fakulty zdravotníctva Slovenskej zdravotníckej univerzity (SZU) Banská Bystrica zrekonštruujú v predpokladanej cene takmer 2,4 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Modernizácia a dostavba polyfunkčného objektu sa bude hradiť z prostriedkov štátneho rozpočtu, štrukturálnych fondov Európskej únie, ako aj rozpočtu verejného obstarávateľa.

Verejná súťaž sa podľa Vestníka verejného obstarávania uskutoční formou elektronickej aukcie, kritériom vyhodnotenia ponúk bude najnižšia cena. Súťažné podklady môžu uchádzači získať do 26. apríla, lehota na predkladanie ponúk končí 14. mája. Fakulta zdravotníctva SZU Banská Bystrica ponúka možnosť štúdia na piatich katedrách – ošetrovateľstva, urgentnej zdravotnej starostlivosti, fyzioterapie, spoločných disciplín a klinických disciplín.

Súvisiace články

Aktuálne správy