Súkromná nemocnica v Handlovej ide rekonštruovať

Prestavba trojpodlažného objektu v predpokladanej cene 899,7 tis. eur bez DPH podľa Vestníka verejného obstarávania zahŕňa úpravy exteriéru aj interiéru s cieľom zefektívniť energetickú hospodárnosť budovy.

Nemocnica Handlová – 2. súkromná nemocnica plánuje rekonštruovať a modernizovať budovu polikliniky za 899,7 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Prestavba trojpodlažného objektu podľa Vestníka verejného obstarávania zahŕňa úpravy exteriéru aj interiéru s cieľom zefektívniť energetickú hospodárnosť budovy, zateplenie fasád a strechy, výmenu exteriérových výplní otvorov i terénne úpravy okolo objektu vrátane sanácie anglických dvorcov a hydroizolácie suterénu.

Zákazka bude financovaná z prostriedkov Operačného programu Zdravotníctvo a z vlastných zdrojov nemocnice. Verejná súťaž sa zrealizuje formou elektronickej aukcie, kritériom vyhodnotenia ponúk bude najnižšia cena. Žiadosti o súťažné podklady sa prijímajú do 20. apríla, ponuky sa môžu predkladať do 5. mája, kedy obstarávanie aj vyhodnotia.

Súkromná nemocnica v Handlovej je zariadením rodinného typu, prevádzkuje 12 ambulancií, tri oddelenia a ponúka aj jednodňovú zdravotnú starostlivosť.

Súvisiace články

Aktuálne správy