Firma Partners Group uzatvorila takmer 53,5 tis. zmlúv

Spoločnosť Partners Group SK uzatvorila vlani 53 494 zmlúv, čo je medziročne o 10 % viac. Celkový obrat spoločnosti dosiahol 14,38 mil. eur. „Filozofia profesionálneho poskytovania kvalitných finančných služieb prináša výsledky v podobe dvojciferného rastu vo viacerých kľúčových ukazovateľoch,“ povedal generálny riaditeľ spoločnosti Juraj Juras.

V rámci jednotlivých segmentov finančných služieb sa vlani najviac darilo životnému poisteniu. Počet uzatvorených zmlúv spoločnosť zvýšila o 35 %, keď rok ukončila s takmer 22 200 zmluvami. Predpísané poistné s výškou takmer 9 mil. eur zaznamenalo viac ako 26-percentný nárast.

Investície mali v minulom roku taktiež rastový trend. Počet zmlúv sa zvýšil medziročne o 11,5 % na takmer 11 200 zmlúv. Objem vzrástol o 15 % na 62,2 mil. eur. Počet úverových zmlúv vzrástol o 44 %, rovnako narástol objem úverov, v absolútnej hodnote to bolo takmer 190 mil. eur. V stavebnom sporení uzavreli spolupracovníci Partners Group 3 537 zmlúv s objemom cieľových súm viac než 34 mil. eur.

Firma Partners Group SK vznikla v roku 2007. Poskytuje finančné poradenstvo v oblastiach životného a neživotného poistenia, dôchodkového poistenia, podielových fondov, sporenia či úverov.

Súvisiace články

Aktuálne správy