V Snežnici chystajú protipovodňovú ochranu za 1,53 mil. eur

Realizácia projektu je plánovaná na trinásť mesiacov po uzatvorení zmluvy s budúcim dodávateľom prác. Kysucká obec ho chce vybrať cez elektronickú aukciu.

Obec Snežnica v okrese Kysucké Nové Mesto plánuje realizovať projekt protipovodňovej ochrany na miestnom potoku. Predbežná cena stavebných prác, ktoré by mali trvať trinásť mesiacov po uzatvorení zmluvy s budúcim dodávateľom, je 1,53 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Vyplýva to z podmienok užšej súťaže vyhlásenej vo Vestníku verejného obstarávania. Obec chce investíciu financovať z európskych prostriedkov, zo zdrojov ministerstva životného prostredia a z vlastných peňazí v rámci Operačného programu Životné prostredie. Dodávateľa prác plánuje vybrať cez elektronickú akciu.

Záujemcovia môžu požiadať o účasť v tendri do 11. apríla. Obec vyzve k predloženiu ponuky obmedzený okruh najviac desiatich uchádzačov podľa splnenia dvoch kritérií. Rozhodovať bude celková hodnota a počet zrealizovaných a úspešne ukončených stavebných prác rovnakého alebo podobného zamerania, ktoré boli uskutočnené v rokoch 2007 až 2011 a mali rozpočtový náklad minimálne po 1,5 mil. eur bez DPH.

Súvisiace články

Aktuálne správy