V Senci obnovia plochy autobusovej a vlakovej stanice

Modernizácia okolia autobusovej a vlakovej stanici v Senci môže podľa predpokladov stáť 767 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty. Investícia by mala byť financovaná z prostriedkov Európskeho fondu regionálneho rozvoja (ERDF), štátneho rozpočtu a vlastných zdrojov mesta v rámci Operačného programu Bratislavský kraj.

Mesto Senec vyhlásilo verejnú súťaž na stavebné práce zamerané na revitalizáciu plôch autobusovej a vlakovej stanice z južnej strany Slnečných jazier. Investíciu s odhadovanými nákladmi okolo 767 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty chce financovať z prostriedkov Európskeho fondu regionálneho rozvoja (ERDF), štátneho rozpočtu a vlastných zdrojov v rámci Operačného programu Bratislavský kraj. Ako ďalej vyplýva z podmienok tendra, zverejneného vo štvrtok vo Vestníku verejného obstarávania, rekonštrukcia areálu autobusovej a železničnej stanice v Senci by mala trvať štrnásť mesiacov od uzatvorenia zmluvy s budúcim zhotoviteľom.

Ponuky uchádzačov plánuje mesto otvárať 19. apríla, dokedy je aj lehota na ich predkladanie. Súťažné podklady môžu záujemcovia získať do 29. marca. Požadovaný ročný obrat v oblasti, týkajúcej sa tejto zákazky, je minimálne 700 tis. eur bez DPH v každom z predošlých dvoch rokov. „Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo realizovať zákazku len v prípade získania finančných prostriedkov z ERDF,“ informovalo mesto v podmienkach súťaže. Zmluvu s budúcim vybraným dodávateľom prác preto uzavrie až potom, čo proces tohto verejného obstarávania overí spoluposkytovateľ nenávratného finančného príspevku na projekt, v tomto prípade Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR.

Súvisiace články

Aktuálne správy