Prešovská správa ciest začala tender na vodorovné značenie

Predpokladaná cena za vodorovné dopravné značenie v piatich regiónoch Prešovského samosprávneho kraja na roky 2012 až 2014 dosahuje 1,58 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty.

Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja vyhlásila verejnú súťaž na vodorovné dopravné značenie na cestách druhej a tretej triedy v regiónoch Bardejov, Humenné, Poprad, Svidník a Stará Ľubovňa. Predpokladaná cena prác plánovaných na roky 2012 až 2014 je 1,58 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty. Ako ďalej vyplýva z informácií uverejnených vo Vestníku verejného obstarávania, ponuky majú byť otvárané 3. apríla, pričom záujemcovia môžu požiadať o súťažné podklady do 14. marca. Požadovaný obrat za predošlé tri roky je spolu minimálne 1 mil. eur. Záujemcovia majú tiež predložiť zoznam stavebných prác vykonaných za predchádzajúcich päť rokov a preukázať, že uskutočnili najmenej šesť prác zameraných na vodorovné dopravné značenie spolu minimálne za 1,5 mil. eur.

Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja je rozpočtová organizácia, zriadená krajom 1. decembra 2003. Organizácia vykonáva správu a údržbu 523 kilometrov ciest druhej triedy a 1 920 kilometrov ciest tretej triedy, ako aj investičnú činnosť. Údržbu ciest vo vlastníctve štátu nachádzajúcich sa na území kraja vykonáva na základe zmluvy so Slovenskou správou ciest Bratislava.

Súvisiace články

Aktuálne správy